Több száz családnak segítettünk devizahiteleik kiváltásában. A tavalyi év októberében induló termékünk a PÁTRIA Top, mely a 2011. évi CXXI. Törvény alapján visszafizethető deviza alapú hitelek finanszírozására biztosított hitelkiváltó forint hitel igen népszerűnek bizonyult a hitelkiváltásra jogosultak körében.

2011-ben még a Monor és Vidéke Takarékszövetkezet, idén már az egyesült három takarékszövetkezet közös termékeként került a lakossági jelzáloghitelek egyik legversenyképesebb termékei közé.


Több száz családnak segítettünk meglévő devizahitelének kiváltásban, havi terheinek csökkentésében. A törvény adta lehetőséggel élők akár több millió forintot is nyerhettek az átváltás végett, mely az azonnali árfolyamkülönbségből adódott.


Hiteleink odaítélésekor kiemelt szempont volt, hogy ügyfeleink meglévő devizahitelének havi törlesztő részleténél kedvezőbb kondíciók mellett adjunk az árfolyamváltozásoktól mentes forint hitelt, mellyel már havi szinten kimutatható megtakarítása származott Ügyfeleinknek.

 

További költségcsökkentő tényezőként lakossági hiteleinkhez első évben díjmentes, de a második évtől is kedvező havi díj mellett igénybe vehető lakossági számlavezetést ajánlottunk.

 

A fenti termékeknek és további fejlesztett termékeinek és szolgáltatásainknak köszönhetően büszkén állíthatjuk, hogy a PÁTRIA Takarék - mint az ország legnagyobb fiókhálózatával rendelkező takarékszövetkezet -, felveszi a versenyt versenytársaival szemben.

 

Köszönjük Önöknek, hogy a hitelkiváltás során minket választottak, biztosítjuk, hogy takarékszövetkezetünk dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy hosszú éveken keresztül elégedett Ügyfeleink legyenek.

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

RÉSZLETEK