Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében Új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy hogyan kezeljük adatait, amikor a Pátria Takarékszövetkezet szolgáltatásait – akár személyesen bankfiókjainkban, akár internetes felületen – igénybe veszi. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.

Javasoljuk, hogy olvassa el az Új Adatkezelési Tájékoztatót, amely az alábbi linkre történő kattintással elérhető:

Adatkezelési Tájékoztató

Az Új Adatkezelési Tájékoztatót honlapunkon (www.patriatakarek.hu) is közzétettük, hogy bármikor legyen lehetősége elolvasni.
  1. Kezdőlap
  2. Pátria Takarék Internetbank (Electra 7)

Pátria Takarék Internetbank (Electra 7)

Pátria Takarék Internetbank (Electra 7)

Internetbank elérés

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy Internetbank rendszerünk 7*24 órában elérhető. Amennyiben valamilyen oknál fogva ebben változás történik, akkor arról itt, és/vagy a Internetbank felületen adunk előzetes tájékoztatást! Megbízások beküldésre minden esetben van lehetőség, de naponta lehetnek olyan rövid időszakok (esti órák), amikor számláiról egyenleg információkat a felület nem tud megmutatni a háttér rendszerekben történő automatikus feladatok futtatása miatt.

Az Internetbank rendszert kérjük Internet Explorer 8 (vagy nagyobb), Opera 10 (vagy nagyobb), Firefox 15 (vagy nagyobb),

Safari 5 (vagy nagyobb), Chrome 9 (vagy nagyobb) böngészőkkel használja a hibamentes működés érdekében. Kérdéssel, vagy hiba esetén kérjük az Ön számlavezető fiókjához forduljon.

 

Köszönettel,

 

PÁTRIA Takarékszövetkezet