Takarék Fix Vállalati Lekötött Betét

Takarék Fix Vállalati Lekötött Betét - Pátria Takarék

OKOS LÉPÉS A VÁLLALKOZÓI MEGTAKARÍTÁSOKHOZ

Válasszon fix kamatozású lekötött betétet egyszeri, vagy folyamatos lekötésben, vállalati bankszámláján lévő megtakarításához.

 

A betétlekötés feltétele, hogy rendelkezzen a Takarék Csoport valamely tagjánál a betét devizanemével azonos devizanemben vezetett vállalati bankszámlával. A bankszámláján található teljes összeg betétként leköthető (1).

 

A betétlekötés előnyei:

 

 • Fix kamatozás, a betétösszeg függvényében eltérő mértékű kamatláb mellett.
 • Folyamatos vagy egyszeri lekötési lehetőség.
 • A lekötött betétben elhelyezett megtakarítás összege és annak kamata a lekötési idő eltelte után a kapcsolódó bankszámlán kerül jóváírásra a betét lejáratának napján.
   

 

Betétlekötési módok:

 

 • Egyszeri lekötés
  A lekötni kívánt összeg (2) az ügyfél által meghatározott futamidőre kerül lekötésre, majd a lejárat napján (3) mind a tőke, mind pedig a kamat a kapcsolódó bankszámlán kerül jóváírásra.

 

 • Folyamatos (rulírozó) lekötés
  A futamidő végén a betét automatikusan újra lekötésre kerül, a kamat lekötött betéten történő tőkésítése mellett. Az ügyfél rendelkezése esetén a kamat a kapcsolódó bankszámlára kerül átvezetésre.

 

 

Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x naptári napok száma x kamat / 365 nap x 100

 

 

(1) A mindenkor hatályos Hirdetmény szerint elhelyezhető minimális és maximális betétösszeg.

(2) Futamidő alatt nincs lehetőség a lekötött betétösszeg emelésére, vagy - teljes megszüntetése nélkül - csökkentésére (részfeltörésre). A lekötött betét csökkentése lejárata előtt kizárólag a betét teljes megszüntetésével (feltörésével) lehetséges.

(3) A Hirdetményben rögzített ellentétes kikötés hiányában a hónapokban meghatározott futamidő lejáratának napja, a lejárat hónapjának a lekötés napjával megegyező napja. Amennyiben a lejárat napja munkaszüneti napra esik, úgy a lekötött betét az azt követő munkanapon jár le.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül konkrét szerződéses ajánlatnak, a további feltételeket és részleteket a Takarék Csoport Vállalati Betéti Termékek Hirdetménye és a Takarék Csoport Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.


Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tájékoztatjuk, hogy a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény (a továbbiakban: Törvény) módosítását. Amennyiben az Ön esetében ez idáig még nem történt meg az ismételt átvilágítás, kérjük, hogy mielőbb, de legkésőbb 2019. október 31-ig tegye meg a szükséges lépéseket ennek pótlására.
Tájékoztató az ügyfél-átvilágítási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos tudnivalókról
Üdvözlettel,
PÁTRIA Takarékszövetkezet