Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében Új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy hogyan kezeljük adatait, amikor a Pátria Takarékszövetkezet szolgáltatásait – akár személyesen bankfiókjainkban, akár internetes felületen – igénybe veszi. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.

Javasoljuk, hogy olvassa el az Új Adatkezelési Tájékoztatót, amely az alábbi linkre történő kattintással elérhető:

Adatkezelési Tájékoztató

Az Új Adatkezelési Tájékoztatót honlapunkon (www.patriatakarek.hu) is közzétettük, hogy bármikor legyen lehetősége elolvasni.

Takarék Folyószámlahitel

TAKARÉK FOLYÓSZÁMLAHITEL


 

Havi nettó jövedelmének akár háromszorosát is igényelheti!

 

THM: 18,23%*

 

Az igényelhető hitel összege:
minimum: 30.000 Ft, maximum: 1.000.000 Ft

 

A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú Takarék Folyószámlahitel átmeneti készpénzzavarok áthidalására szolgáló fogyasztási hiteltermék.

 

Jelen tájékoztatásunk nem teljes körű, továbbá nem minősül ajánlattételnek, nem tekinthető semmiféle körülmények között hitelígérvénynek, banki kötelezettségvállalásnak. Az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. További részletekért kérjük, keresse fel honlapunkat (www.patriatakarek.hu), vagy forduljon bármely fiókunkban munkatársainkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.

A hiteltermékekre vonatkozó további feltételeket a takarék Általános Üzletszabályzata, valamint Hirdetménye tartalmazza. Hitel-, kölcsönszerződés aláírása hiánytalanul beadott hitelkérelem alapján hozott pozitív banki döntés után kerülhet sor. * A referencia THM mutató számítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján 375.000 forintra, 1 éves futamidővel került meghatározásra, mértéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.  A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke módosulhat.

Csatolt dokumentumok: