Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében Új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy hogyan kezeljük adatait, amikor a Pátria Takarékszövetkezet szolgáltatásait – akár személyesen bankfiókjainkban, akár internetes felületen – igénybe veszi. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.

Javasoljuk, hogy olvassa el az Új Adatkezelési Tájékoztatót, amely az alábbi linkre történő kattintással elérhető:

Adatkezelési Tájékoztató

Az Új Adatkezelési Tájékoztatót honlapunkon (www.patriatakarek.hu) is közzétettük, hogy bármikor legyen lehetősége elolvasni.

Maestro Ifjúsági

14-18 év közötti, illetve 18-26 év közötti diákigazolvánnyal rendelkezők részére

Ezt a kártyát a 14-18 év közötti, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező korosztály - amely személyazonosító okmánnyal rendelkezik -, illetve a 18-26 év közötti korosztály - amely személyazonosító okmánnyal és érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik - részére ajánljuk.

 

Az itthon és külföldön egyaránt használható bankkártya alkalmas készpénzfelvételre a Cirrus és/vagy Maestro logóval ellátott pénzkiadó automatáknál és bankfióki POS termináloknál, valamint vásárlásra a Maestro logót feltüntető kereskedőknél.

 

Kártyaletiltás

 

Elveszítette vagy ellopták bankkártyáját? Letilthatja a Takarékbank Zrt. munkatársainak segítségével: 
0-24 óráig a (06 1) 212 02 02 telefonszámon, illetve személyesen munkaidőben a számlavezető Takaréknál!

Csatolt dokumentumok: