„Legyen Ön is a munkatársunk!”

Extra II Számlacsomag

Fizetési számla MasterCard Standard főkártya Külföldi utazásra szóló biztosítás

Annak érdekében, hogy a számlavezetési szolgáltatásaink közül az Ön igényeinek leginkább megfelelő kiválasztását megkönnyítsük, és egyben ezeket a szolgáltatásokat kedvező áron biztosíthassuk az Ön számára, számlacsomagokat állítottunk össze.

 

Személyre Szabott Lakossági Számlacsomagok - Ingyenes Bankkártyával

 

Minden csomag tartalmaz egy, a számlához kapcsolódó nemzetközileg elfogadott bankkártyát, amellyel ingyenesen vásárolhat világszerte és itthon is, emellett kedvezményes díjakkal veheti igénybe készpénzfelvételre a takarékszövetkezeti integráció ATM-jeit. Az integráció 335 magyarországi településen található több mint 400 ATM-je földrajzilag is az egyik legszélesebb lefedettséget biztosítja hazai viszonylatban. Bankkártyájával mobil telefonját is fel tudja tölteni. 

 

Extra Számlacsomag

 

Ebben a csomagban a dombornyomott MasterCard kártya mellett külföldi utazásra szóló biztosítás is található, így megszabadítva Önt attól a gondtól, hogy utazása előtt még a biztosítással is külön kelljen foglalkoznia.

 

A biztosítás 30 napot meg nem haladó külföldi tartózkodás esetén

 

  • egészségügyi segítségnyújtást és sürgősségi esetekre szóló betegségbiztosítást,
  • baleset-biztosítást,
  • poggyászbiztosítást és jogvédelmi biztosítást nyújt.


Természetesen a csomagokban ajánlottak mellett takarékszövetkezetünk további, a számlavezetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat is ajánl az Ön részére.

Csatolt dokumentumok: