Tisztelt Ügyfeleinket és Partnereinket ezúton tájékoztatjuk, hogy 2018. március 23-tól a Takarékszövetkezetünk www.patriatakarek.hu címen elérhető Internetes oldala megújult!

Weboldalunk új kinézettel továbbra is a megszokott funkciókkal és tartalmakkal várja régi és új látogatóit!
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítás
  4. Európai Utazási Biztosító

Európai Utazási Biztosító

A PÁTRIA TAKARÉKSZÖVETKEZET SZERZŐDÖTT PARTNERE AZ EUB BIZTOSÍTÓ, MELY MAGYARORSZÁG EGYETLEN UTASBIZTOSÍTÁSOKRA SZAKOSODOTT BIZTOSÍTÓJA! 

Az utazással kapcsolatos váratlan helyzetekben is szeretnénk ügyfeleink számára segítséget nyújtani, így fontos számunkra, hogy biztosítási partnerünk …termékei és szolgáltatásai mindenkor szakmailag magas színvonalúak, innovatívak legyenek és a lehető legjobb ár-érték aránnyal bírjanak, …megtartsa legfőbb értékeit, és ügyfeleink számára mindig megbízhatóságot és biztonságot jelentsen, bárhol is legyenek a világban, Az EUB Biztosítóra jellemző: Sok évtizedes tudás Széleskörű szakmai ismeretek Innovatív megoldások Gyors döntési folyamatok Hatékony, korszerű technikai háttér Lelkes és tapasztalt munkatársak Világméretű szervezetekkel rendelkező tulajdonosok Stabil pénzügyi háttér Segítségnyújtó partnerünk a világ legnagyobb asszisztencia szervezete, az Europ Assistance. Kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal fióki munkatársainkhoz!

Csatolt dokumentumok: