Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében Új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy hogyan kezeljük adatait, amikor a Pátria Takarékszövetkezet szolgáltatásait – akár személyesen bankfiókjainkban, akár internetes felületen – igénybe veszi. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.

Javasoljuk, hogy olvassa el az Új Adatkezelési Tájékoztatót, amely az alábbi linkre történő kattintással elérhető:

Adatkezelési Tájékoztató

Az Új Adatkezelési Tájékoztatót honlapunkon (www.patriatakarek.hu) is közzétettük, hogy bármikor legyen lehetősége elolvasni.
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítás
  4. Európai Utazási Biztosító

Európai Utazási Biztosító

A PÁTRIA TAKARÉKSZÖVETKEZET SZERZŐDÖTT PARTNERE AZ EUB BIZTOSÍTÓ, MELY MAGYARORSZÁG EGYETLEN UTASBIZTOSÍTÁSOKRA SZAKOSODOTT BIZTOSÍTÓJA! 

Az utazással kapcsolatos váratlan helyzetekben is szeretnénk ügyfeleink számára segítséget nyújtani, így fontos számunkra, hogy biztosítási partnerünk …termékei és szolgáltatásai mindenkor szakmailag magas színvonalúak, innovatívak legyenek és a lehető legjobb ár-érték aránnyal bírjanak, …megtartsa legfőbb értékeit, és ügyfeleink számára mindig megbízhatóságot és biztonságot jelentsen, bárhol is legyenek a világban, Az EUB Biztosítóra jellemző: Sok évtizedes tudás Széleskörű szakmai ismeretek Innovatív megoldások Gyors döntési folyamatok Hatékony, korszerű technikai háttér Lelkes és tapasztalt munkatársak Világméretű szervezetekkel rendelkező tulajdonosok Stabil pénzügyi háttér Segítségnyújtó partnerünk a világ legnagyobb asszisztencia szervezete, az Europ Assistance. Kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal fióki munkatársainkhoz!

Csatolt dokumentumok: