Közlemény Bankszünnap tartásról

Tisztelt Ügyfelünk!

A Pátria Takarékszövetkezet (2230 Gyömrő, Petőfi Sándor u. 22.) tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2019. május 31-én pénztári szolgálatra kiterjedő bankszünnapot tart.

 

A bankszünnapon fiókjaink zárva tartanak.

 

A 2019. május 30-án, csütörtökön határidőn túl (14:30 óra után) benyújtott papíralapú megbízások leghamarabb 2019. június 3-án, hétfőn kerülnek teljesítésre.

 

Kérjük, hogy a pénzforgalmi megbízások ütemezésénél és a pénztári szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan vegyék figyelembe, hogy az első teljes körű kiszolgálást nyújtó banki munkanap 2019. június 3-a, hétfő.

 

Bankjegykiadó automatáink (ATM) valamint Electra / Electra Internet Banking szolgáltatásaink a zárvatartás ideje alatt 0-24 órában zavartalanul működnek.

 

Szíves megértésüket köszönjük!

Pátria Takarékszövetkezet

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tájékoztatjuk, hogy a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény (a továbbiakban: Törvény) módosítását. Amennyiben az Ön esetében ez idáig még nem történt meg az ismételt átvilágítás, kérjük, hogy mielőbb, de legkésőbb 2019. október 31-ig tegye meg a szükséges lépéseket ennek pótlására.
Tájékoztató az ügyfél-átvilágítási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos tudnivalókról
Üdvözlettel,
PÁTRIA Takarékszövetkezet