Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében Új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy hogyan kezeljük adatait, amikor a Pátria Takarékszövetkezet szolgáltatásait – akár személyesen bankfiókjainkban, akár internetes felületen – igénybe veszi. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.

Javasoljuk, hogy olvassa el az Új Adatkezelési Tájékoztatót, amely az alábbi linkre történő kattintással elérhető:

Adatkezelési Tájékoztató

Az Új Adatkezelési Tájékoztatót honlapunkon (www.patriatakarek.hu) is közzétettük, hogy bármikor legyen lehetősége elolvasni.
  1. Kezdőlap
  2. Fogyasztóvédelem

Fogyasztóvédelem

A PÁTRIA Takarékszövetkezet vezetősége és dolgozói

 

A Pátria Takarékszövetkezet – a pénzügyi szolgáltatás igénybevételét, illetve a pénzügyi szolgáltatásra irányuló szerződés megkötését megelőzően – jelen tájékoztatással hívja fel ügyfelei szíves figyelmét arra, hogy ez irányú kérés esetén Takarékszövetkezetünk szóban vagy írásban tájékoztatást nyújt a fogyatékkal élő ügyfeleknek egyenlő esélyű hozzáférését biztosító szolgáltatásai köréről és a hozzáférés módjáról az azonos tárgyban kiadott, hatályos Szabályzatában rögzítettek szerint. A Pátria Takarékszövetkezet egyenlő esélyű hozzáférést biztosító szolgáltatásainak köréről és a hozzáférés módjáról, továbbá a biztosított akadálymentesség típusairól az un. Szolgáltatási térkép segítségével tájékozódhat.


Pénzügyi panaszának leadásához használható MNB-formanyomtatványok

 


Pénzügyi Békéltető Testület

 


MNB Fogyasztóvédelmi Központ

 


MNB Költségmutatók

 


MNB tájékoztató

 


Pénzügyi navigátor füzetek

 


OBA

 


MNB FAIR BANK

 

 

Csatolt dokumentumok: