Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében Új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy hogyan kezeljük adatait, amikor a Pátria Takarékszövetkezet szolgáltatásait – akár személyesen bankfiókjainkban, akár internetes felületen – igénybe veszi. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.

Javasoljuk, hogy olvassa el az Új Adatkezelési Tájékoztatót, amely az alábbi linkre történő kattintással elérhető:

Adatkezelési Tájékoztató

Az Új Adatkezelési Tájékoztatót honlapunkon (www.patriatakarek.hu) is közzétettük, hogy bármikor legyen lehetősége elolvasni.
  1. Kezdőlap
  2. Híreink
  3. Figyelemfelhívás

Figyelemfelhívás

Figyelemfelhívás

Az elmúlt időszakban újra feltűnt egy korábbi csalási módszer, mely során ismeretlenek e-mailben küldött, hamis weboldalakon keresztül próbálják meg az ügyfelek banki azonosítóit megszerezni. Ennek a csalási módszernek az a célja, hogy az ügyfelek által jóhiszeműen megadott banki azonosító adatok bírtokában az ügyfél számlájáról különböző tranzakciókat indítsanak, megkárosítva ezzel az ügyfelet. A csalárd szándékkal küldött e-mailek különleges jellemzője, hogy angolul vagy helytelen magyarsággal íródnak.

 

Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy a Pátria Takarékszövetkezet sosem kérte és a jövőben sem fogja email formájában kérni Ügyfeleitől, hogy egy elektronikus levélben megadott linkre kattintva lépjenek be Internet bankjukba (Electra7).

Amennyiben Ön ilyen kétes eredetű e-mailt kap, úgy az abban szereplő linket véletlenül se használja  belépés céljára. Amennyiben felhívásunk ellenére mégis egy ilyen kétes tartalmú elektronikus üzenetben szereplő linkre kattintott, abban az esetben kérjük, hogy a Pátria Takarékszövetkezet honlapjáról (https://www.patriatakarek.hu/takarek-internetbank) nyissa meg a Pátria Internetbankját (NETBANK gomb) és változtassa meg jelszavát.

Egyúttal kérjük, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot Takarékszövetkezetünkkel az compliance@patriatakarek.hu e-mail címen vagy munkaidőben a +36 29 530 210 telefonszámon, hogy jelzését kivizsgálhassuk.

Fenti figyelemfelhívásunkban foglaltak alapján kérjük, hogy fokozott figyelemmel lépjenek be az Internetbank szolgáltatásunkban!

 

Üdvözlettel,

Pátria Takarékszövetkezet