Pátria Takarék

Vállalkozó deviza lekötött számla

Általános információk

Általános információk

Vállalkozó deviza lekötött számla

Korszerű, biztonságos, kedvező kamatozású megtakarítási lehetőséget keres? A fizetési számlához kapcsolódó betétlekötés megadja a választ igényeire!

Ön fizetési számláján keresztül megbízhatóan, pontosan és kényelmesen bonyolíthatja pénzforgalmát, és miközben pénzét biztonságban tudhatja, szabad pénzeszközeit magasabb hozam elérése érdekében lekötheti.

Milyen előnyöket jelent Önnek a számla lekötés?

  • Több lekötési idő közül választhat
  • A lekötött számla kamata fix, tehát a kamatláb a lekötés futamideje alatt nem változik, így a piaci változások nem érintik az Ön lekötött betétjét. A lekötés futamideje alatt a lekötéskor meghatározott kamatot biztosítja az Ön számára
  • Nagyobb összeg lekötése esetén a kamat is magasabb
  • Az első betét elhelyezéskor Ön dönthet arról, hogy lejáratkor kéri-e ismét lekötni az elhelyezett összeget (ismétlődő lekötés)
  • Ismétlődő lekötés esetén Ön a betét elhelyezésekor eldöntheti, hogy a futamidő végén a kamatot fizetési számlájára kéri-e, vagy inkább a lekötött összeget növeli vele
  • Nincs szükség betéti okirat bemutatására, nem kell attól tartania, hogy azt elveszíti, esetleg ellopják Öntől
  • Az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék

Számlanyitás feltétele
Lekötött devizaszámlája csak olyan devizanemben lehet a számlatulajdonosnak, mely devizanemben fizetési számlával is rendelkezik.

Devizabetét-számla a következő devizanemekben nyitható:
EUR, USD, CHF, GBP,

A devizaszámlával kapcsolatban térített és felszámított kamatokról és díjakról a Vállalkozások, kisvállalkozók, egyéb szervezetek, önkormányzatok részére vezetett devizaszámlák kamat-, jutalék- és költség kondíciói Hirdetményből tájékozódhat.

A szolgáltatás az alábbi településeken lévő fiókjainkban érhető el:
Monor, Üllő, Sülysáp, Gyömrő, Vecsés, Pécel, Isaszeg, Budapest XVIII., Budapest XVII., Budapest VI., Cegléd
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Vállalkozó deviza lekötött számla

Vállalkozói deviza lekötött számla hirdetmény
 

Információk

Információk
Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...