Pátria Takarék

Prémium II Számlacsomag

Általános információk

Általános információk

Prémium II Számlacsomag

Annak érdekében, hogy a számlavezetési szolgáltatásaink közül az Ön igényeinek leginkább megfelelő kiválasztását megkönnyítsük, és egyben ezeket a szolgáltatásokat kedvező áron biztosíthassuk az Ön számára, számlacsomagokat állítottunk össze.

Személyre Szabott Lakossági Számlacsomagok - Ingyenes Bankkártyával

Minden csomag tartalmaz egy, a számlához kapcsolódó nemzetközileg elfogadott bankkártyát, amellyel ingyenesen vásárolhat világszerte és itthon is, emellett kedvezményes díjakkal veheti igénybe készpénzfelvételre a takarékszövetkezeti integráció ATM-jeit. Az integráció 335 magyarországi településen található több mint 400 ATM-je földrajzilag is az egyik legszélesebb lefedettséget biztosítja hazai viszonylatban. Bankkártyájával mobil telefonját is fel tudja tölteni.

Prémium Számlacsomag

A csomag részeként ajánlott nemzetközi Maestro kártyával Ön gazdaságosan veheti igénybe a Takarékszövetkezetek korszerű számlavezetési szolgáltatásait. A csomag igényelhető Visa Online bankkártyával is, mellyel internetes vásárlásokat is bonyolíthat.
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Prémium II Számlacsomag

Kondíciók
Rezsicsökkentés

Archív és jövőbeni hirdetmények

Lakosság számlavezetés

Bankkártya hirdetmény

 

Információk

Információk
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...