Pátria Takarék

Extra II Számlacsomag

Általános információk

Általános információk

Extra II Számlacsomag

Annak érdekében, hogy a számlavezetési szolgáltatásaink közül az Ön igényeinek leginkább megfelelő kiválasztását megkönnyítsük, és egyben ezeket a szolgáltatásokat kedvező áron biztosíthassuk az Ön számára, számlacsomagokat állítottunk össze.

Személyre Szabott Lakossági Számlacsomagok - Ingyenes Bankkártyával

Minden csomag tartalmaz egy, a számlához kapcsolódó nemzetközileg elfogadott bankkártyát, amellyel ingyenesen vásárolhat világszerte és itthon is, emellett kedvezményes díjakkal veheti igénybe készpénzfelvételre a takarékszövetkezeti integráció ATM-jeit. Az integráció 335 magyarországi településen található több mint 400 ATM-je földrajzilag is az egyik legszélesebb lefedettséget biztosítja hazai viszonylatban. Bankkártyájával mobil telefonját is fel tudja tölteni.

Extra Számlacsomag

Ebben a csomagban a dombornyomott MasterCard kártya mellett külföldi utazásra szóló biztosítás is található, így megszabadítva Önt attól a gondtól, hogy utazása előtt még a biztosítással is külön kelljen foglalkoznia.

A biztosítás 30 napot meg nem haladó külföldi tartózkodás esetén

  •  egészségügyi segítségnyújtást és sürgősségi esetekre szóló betegségbiztosítást,
  •  baleset-biztosítást,
  • poggyászbiztosítást és jogvédelmi biztosítást nyújt.

Természetesen a csomagokban ajánlottak mellett takarékszövetkezetünk további, a számlavezetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat is ajánl az Ön részére.
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Extra II Számlacsomag

Kondíciók
Rezsicsökkentés

Archív és jövőbeni hirdetmények

Lakosság számlavezetés

Bankkártya hirdetmény

 

Információk

Információk
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...