Pátria Takarék

Borostyán II Számlacsomag

Általános információk

Általános információk

Borostyán II Számlacsomag

Vannak fontosabb dolgok! A pénzügyeit mi intézzük.

Annak érdekében, hogy a számlavezetési szolgáltatásaink közül az Ön igényeinek leginkább megfelelő kiválasztását megkönnyítsük, és egyben ezeket a szolgáltatásokat kedvező áron biztosíthassuk az Ön számára, számlacsomagokat állítottunk össze.

Személyre Szabott Lakossági Számlacsomagok - Ingyenes Bankkártyával

Minden csomag tartalmaz egy, a számlához kapcsolódó nemzetközileg elfogadott bankkártyát, amellyel ingyenesen vásárolhat világszerte és itthon is, emellett kedvezményes díjakkal veheti igénybe készpénzfelvételre a takarékszövetkezeti integráció ATM-jeit. Az integráció 335 magyarországi településen található több mint 400 ATM-je földrajzilag is az egyik legszélesebb lefedettséget biztosítja hazai viszonylatban. Bankkártyájával mobil telefonját is fel tudja tölteni.

Borostyán Számlacsomag

A csomag részeként ajánlott nemzetközi Maestro kártyával Ön gazdaságosan veheti igénybe a Takarékszövetkezetek korszerű számlavezetési szolgáltatásait. SMS-ben értesítjük, ha megérkezett fizetési számlájára a nyugdíj összege.
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Borostyán II Számlacsomag

Kondíciók
Rezsicsökkentés

Archív és jövőbeni hirdetmények

Lakosság számlavezetés

Bankkártya hirdetmény

 

Információk

Információk
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...