Pátria Takarék

Tartós megtakarítási számla

Általános információk

Általános információk

Tartós megtakarítási számla

Nullázza le a kamatadót Tartós Megtakarítási Számlán elhelyezett betéteivel…


• csak 10%-os kamatadót kell fizetnie megtakarításai után, ha a megtakarítási időszakot követő 3 évig megtartja megtakarítását
• nem kell kamatadót fizetnie, ha a megtakarítási időszakot követő 5 évig tartja meg a megtakarításait


Tartós Megtakarítási Számlát a Takarékszövetkezetnél fizetési számlával rendelkező, 18. életévét betöltött, belföldi természetes személy nyithat. Minden naptári évben nyitható egy újabb Megtakarítási Számla. A számla megnyitásának évében (megtakarítási időszak, nulladik év) tetszőleges összeg, tetszőleges időpontban helyezhető el a számlán. Az első befizetés összegének legalább 25.000,- Ft-nak kell lennie, mely a számla megnyitásakor fizetendő. A számla nyitását követő év január 1. napjától a számlára további befizetés/jóváírás nem teljesíthető.
A számláról csak a harmadik év utolsó napján történő kamatelszámolást követő első munkanapon vehető fel részösszeg úgy, hogy legalább 25 ezer forint megtakarításnak továbbra is fenn kell állnia. A számlán maradó összeg lejárata meghosszabbodik az ötödik év végéig. A számláról három éven belül pénzfelvétel csak a számla egyidejű megszüntetésével lehetséges.
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Tartós megtakarítási számla

Hirdetmény

Kamatjövedelem utáni EHO Hirdetménye

 

Információk

Információk

Tartós megtakarítási számla

A Takarékszövetkezet a Számlatulajdonos részére megnyitott Tartós Megtakarítási Számlán a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (a továbbiakban: Szja tv.) szerinti tartós befektetés keretében elhelyezett pénzeszközöket kezeli és tartja nyilván.

 
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...