Pátria Takarék

e-banking

Általános információk

Általános információk

e-banking

E-banking szolgáltatási szerződés a PÁTRIA Takarékszövetkezet valamennyi fiókjában igényelhető

A szolgáltatás igénybevételének a feltételei a következők:
• A szolgáltatást mind magánszemélyek, jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók igénybe vehetik.
• A szolgáltatást igénybe vevőnek a Takarékszövetkezeti fióknál fizetési számlával kell rendelkeznie.
• A szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, a számlavezető fióknál szolgáltatási szerződés kötése.
• A HÍRNÖK és a STRÁZSA szolgáltatások igénybevételéhez az Ügyfélnek GSM rendszerű mobiltelefonnal kell rendelkeznie.

A szerződés megkötésekor a Szerződő fél kap egy nyolc számjegyből álló azonosító számot és egy négy karakterből álló telekódot, amely az információk lekérése és a szerződéses paraméterek megváltoztatása szempontjából fontos, továbbá biztonsági funkciót is betölt.

HÍRNÖK SZOLGÁLTATÁS
A nap 24 órájában az ügyfelek rendelkezésére álló, GSM üzemmódú telefonokkal igénybe vehető automatizált banki szolgáltatás.

A szolgáltatást igénybe vevő Szerződő fél a mobil telefonjára érkező tájékoztató jellegű SMS üzeneten keresztül értesülhet a szerződésben megjelölt számlájára érkező jóváírásokról, terhelésekről, illetve a felhatalmazáson alapuló csoportos beszedési megbízások jövőbeni terhelési idejéről és összegéről.

STRÁZSA SZOLGÁLTATÁS
A nap 24 órájában az ügyfelek rendelkezésére álló, GSM üzemmódú telefonokkal igénybe vehető automatizált banki szolgáltatás.

A szolgáltatást igénybe vevő szerződő fél, GSM rendszerű mobiltelefonjára érkező SMS üzeneteken keresztül értesülhet legkésőbb a kártyához kapcsolt számla megterhelésének az időpontjáig a - takarékszövetkezet által kiadott - bankkártyájával végrehajtott elektronikus terheléses tranzakciókról (készpénz felvét bankjegykiadó automatából, bankkártyával kezdeményezett vásárlás, bankpénztári POS-készpénz felvétel).
Az SMS üzenetek tartalmazzák a tranzakció időpontját és értékét.

 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...