Pátria Takarék

Diákhitel

Általános információk

Általános információk

Diákhitel

A Diákhitel egyedülálló hitellehetőség, mely során a hiteligénylő rendkívül kedvező feltételek mellett juthat kölcsönhöz.
A Diákhitel igénylés rendkívül egyszerű. A szükséges adatlapokat a Diákhitel honlapjának online hitelügyintézési felületén a Diákhitel Direkten keresztül lehet kitölteni, melyeket takarékszövetkezetünk kijelölt fiókjaiban kell leadni.
A hitel igényléséhez nem kell jövedelem, nem kell kezes, sem fedezet. Aki igényli a Diákhitelt és megfelel a jogosultsági feltételeknek az megkapja az általa választott hitelösszeget.

A törlesztést csak a hallgatói jogviszony megszűnése után, legkésőbb azonban a 35. életév betöltését követően kell elkezdeni.

A Diákhitel visszafizetésének futamideje előre nincs rögzítve. A futamidő attól függ, hogy a kötelezően fizetendő törlesztő részletekből és az előtörlesztésekből mikorra fizethető vissza a teljes hiteltartozás.
 

Bővebb információ a www.diakhitel.hu oldalon.
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Diákhitel

Kondíciók

Archív és jövőbeni hirdetmények

Diákhitel

 
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...