Pátria Takarék

Kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás

Tájékoztató

Tájékoztató

Kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás

Kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás

Fióki címváltozás - Részleges nyitva tartás

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Pátria Takarékszövetkezet alábbi 5 fiókja 2017. szeptember 30. napjával bezárásra kerül.
2017. október 2-től a kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás tekintetében – azon kedves ügyfeleink esetében, akik korábban a bezárandó fiókok valamelyikébe lettek irányítva – a táblázatban szereplő új címen állunk rendelkezésére.

Bezáró fiók Számlavezető fiók
 
Ceglédbercel 2737 Ceglédbercel, Pesti út 195. Albertirsa 2730 Albertirsa, Pesti út 28.
 
Gomba 2217 Gomba, Jókai u. 2/b Monor 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 77.
 
Nagytarcsa 2142 Nagytarcsa, Tompa M. u. 19. Kistarcsa 2143 Kistarcsa, Széchenyi u. 67.
Pánd 2214 Pánd, Fő u. 15/a. Monor 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 77.
Tápióság 2253 Tápióság, Bicskei u. 1/a. Tápióbicske 2764 Tápióbicske, Rákóczi u. 64.

   
A megszűnő fiókok utolsó nyitvatartási napja: 2017. szeptember 29.
 

Kocséri fiókunk 2017 október 2-től szerdánként tart nyitva.
Egyéb napokon a nagykőrösi fiókunkban állunk szíves rendelkezésére. 


FIÓKI CÍMVÁLTOZÁS

Fehívjuk figyelmüket, hogy a 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út. 35-37. szám alatt található fiókunk elköltözött. Új címe 2017. február 6-tól 1054 Budapest, Báthory u. 1. (A Vértanúk tere mellett.)

2017. február 6-tól a kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás tekintetében - azon kedves ügyfeleink esetében akik korábban a Bajcsy-Zsilinszky úti fiókunkba lettek irányítva - az új címen állunk rendelkezésre.


Kedves Ügyfelünk! 

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy 2016. év február hónap 2. napjától a törvényi előírásoknak megfelelően megkezdődik a Buda-Cash Brókerház Zrt. „fa”, valamint a Hungária Értékpapír Zrt. „fa” (BEVA tag) ügyfeleinek kártalanítása, a befektetések jogszabályi előírások szerinti kifizetése.

A törvényi előírásoknak megfelelően a BEVA számításai alapján a kifizetéseket befektetőnként maximálisan 20.000.- EUR összeghatárig teljesítjük, és minden esetben forintban fizetjük ki. A törvény szerint a hiányzó befektetés első egymillió forintja után 100 %-os, azaz egymillió forint összegű kártalanítás jár, azonban az egymilliót meghaladó rész után csak 90 %-os kártalanítás állapítható meg.

Önt, mint a PÁTRIA Takarékszövetkezet ügyfelét ezzel kapcsolatosan tájékoztatjuk arról, hogy a kártalanítás időszaka alatt kollégáink törekednek arra, hogy a kártalanításban érintett, illetve jelenlegi ügyfeleink szétválasztott kiszolgálása zökkenőmentes legyen.

A kártalanítási eljárással kapcsolatos további kérdéseivel szíveskedjen a BEVA elérhetőségein érdeklődni!

Előre is bízva megértésében, türelmében kérésünk, hogy lehetőség szerint a kora délutáni órákban keresse fel fiókunkat, illetve szívesen vesszük érdeklődését az ügyfélforgalommal kapcsolatosan fiókjaink telefonszámain.


Üdvözli Önt a PÁTRIA Takarékszövetkezet!
 

BEVA tájékoztatás

 
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...