Pátria Takarék

Díjmentes készpénzfelvétel

Termékcsoport navigáció

ATM és fiók kereső

Díjmentes készpénzfelvétel

T Á J É K O Z T A T Ó

A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény módosításának értelmében 2014. február 1-jétől lép életbe a havi két – összesen legfeljebb százötvenezer forintig – díjmentes készpénzfelvételről

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt a PÁTRIA Takarékszövetkezetnél is igényelhető, havi két díjmentes készpénzfelvételi lehetőség részleteiről.
A fizetési számlával rendelkező lakossági ügyfeleinknek a kedvezmény igénybevételéhez előzetesen nyilatkozatot kell tenniük. A nyilatkozatban meg kell jelölni, hogy mely fizetési számlán kívánják a kedvezményt igénybe venni. Annak nyilvántartására, hogy a lakossági ügyfelek tettek-e az ingyenes készpénzfelvételre szolgáló fizetési számla megjelölésére vonatkozó nyilatkozatot, 2014. december 31-ig központi nyilvántartási rendszert kell létrehozni, amelynek működtetésére vonatkozó részletes szabályokat külön törvény állapítja meg.

Havonta az első két készpénzfelvételi tranzakció együttesen, maximum 150.000,- forint értékig díjmentes.

Ha a készpénzfelvétel hitelkeret terhére történik, akkor a havonta első két alkalommal végrehajtott tranzakció díjmentes együttesen az adott hónapban a fizetési számlára érkező munkavégzésre irányuló jogviszonyból származó jövedelem, szociális ellátás, valamint az ösztöndíj összegének erejéig, de maximum 150.000 Ft értékhatárig.

A 2013. november 22-én bankkártyával rendelkező ügyfelek a kedvezményt kizárólag bankkártyával, Magyarországon elhelyezett bankjegykiadó gépen (ATM) végrehajtott készpénzfelvételi tranzakcióval vehetik igénybe.
A 2013. november 22-én bankkártyával nem rendelkező ügyfelek a Takarékszövetkezet fiókjában történő készpénz kifizetés során vagy az előbbiekben megjelölt dátumot követően igényelt bankkártyával végrehajtott tranzakciókkal vehetik igénybe a kedvezményt.

2015. január 1-jétől a kedvezmény kizárólag bankkártyával történő készpénzfelvétel során vehető igénybe.

A 2014. január 20-ig leadott nyilatkozat alapján a kedvezmény első alkalommal 2014. február 1-jét követően vehető igénybe. Ezt követően az adott hónap 20-ig leadott nyilatkozattal a következő hónap 1-je után vehető igénybe a kedvezmény.

Egy fizetési számlához egy nyilatkozat adható, és egy ügyfél egy hitelintézetnél veheti igénybe a kedvezményt! Reméljük, hogy Takarékszövetkezetünket tiszteli meg bizalmával és nálunk adja le nyilatkozatát!

Amennyiben díjmentes készpénzfelvételi lehetőséggel a PÁTRIA Takarékszövetkezetnél szeretne élni, kérjük, hogy a nyilatkozatot legyen kedves a számlavezető fiókjába eljuttatni. Kérjük, hogy munkatársainknak adja át személyesen, vagy küldje el levélben, esetleg faxolja el, vagy aláírva, scennelve küldje el mail-en. A számlavezető fiók elérhetősége a honlapunkon (www.patriatakarek.hu) a Kapcsolat menüben megtalálható.

Köszönjük, hogy minket választ!

Gyömrő, 2013. december 3.

PÁTRIA Takarékszövetkezet
 

Letölthető dokumentumok
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...